Jump to content

Teremtsd meg gondolatban!

2021. 08. 02. 19:00

Ha te is egyike vagy azoknak, akiknek a szingliségből kezd elege lenni és most már elérkezettnek látod az időt arra, hogy új kapcsolatot létesíts, akkor mi gátol abban?

Ismerkedés, nyitottság, társkeresés ide vagy oda, nem találod a párodat? Több megrekedt kapcsolat és szakítás után már nem szeretnél többet csalódni és az igazit keresed? Nem te vagy az egyedüli, de hogy tisztábban láss és gyorsabban haladjon a párkeresés fogadd meg az alábbi tanácsokat.

 

Képzelődj

Volt már úgy, hogy valamire gondoltál és az bekövetkezett? Vagy annyira sokat gondoltál valamire, mintha azt tényleg bevonzottad volna és a valóságban is megtörtént veled? Ezt nevezik a gondolat teremtő erejének. Pontosan így teheted a magánéleteddel. Fogalmazd meg magadban azt, hogy milyen lenne számodra az az ember, akivel képes lennél leélni az életedet? Engedd meg magadnak, hogy dolgozzon a fantáziád. Vízionizáld azt, hogy milyen lenne a közös élet, a mindennapok.

Ne bántsd magad

A múlt jegyeket és sebeket hagyhatott rajtad, de a múlt egyben nagy visszatartó erő is. Hagyd magad mögött a rossz kapcsolatok élményét és azt is felejtsd el, hogy mindig és mindenért magadat hibáztatod. Az egyedül töltött időt fordítsd arra, hogy elfogadod és megszereted magad.

Amíg a szíved és a lelked tele van a múlt sebeivel, addig nem tudsz a jelenre koncentrálni, amiből az következik, hogy a saját jövődet is elferdítheted. Bármi történt is, bocsáss meg annak, aki megbántott és magadnak is, ha miattad történt a szakítás.

 

Találd meg magad

Egyedül lenni nem is rossz, de ehhez az szükséges, hogy ez ne magány legyen. Szingliként is lehet boldog az ember. Igyekezz ezt az időt arra fordítani, hogy megismerd (és megszeresd) magad. Nézz magadra teljesen reálisan. Csak semmi elfogultság és semmi önbántás!

Minél inkább megtalálod azt, hogy ki vagy, milyen vagy és ennek megfelelően élsz is, annál nagyobb az esélye, hogy valaki olyan talál rád (vagy te rá), aki annak fogad el, aki és ami vagy.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: lelkielet.co.hu | képek: pixabay.com)