Jump to content

Újulj meg, itt a tavasz!

2015. 03. 22. 18:29

Tavasszal sokasodnak a színek, frissek az illatok, és ragyog ránk a napsugár. Tavasszal Te is új erőre kaphatsz!

A tavasz az új lendület ideje. Fontos lépéseket tehetsz meg, melyek közelebb visznek a céljaidhoz! Nézd meg, eddig miket tettél meg, hogy elérd őket, milyen sikerélményekben sütkéreztél, s mi az, amit még megtehetsz! Tudatosan keresd a cselekvéshez szükséges külső, és belső erőforrásokat! Ha van valami, amit már ma megtehetsz, ne késlekedj! Lendítsd mozgásba elakadt ügyeidet!

Ne keseredj el! Minden megrögzött szokáson lehet változtatni, vidámsággá alakíthatod a rossz hangulatodat, és a rossz életmódot is lecserélheted egy jobbra. Nálad van a kulcs, Tiéd a szabad akarat. Te döntöd el, hogy egy bizonyos helyzetben hogyan reagálsz!

Tarts önvizsgálatot, hogy szembesülhess testi-lelki szennyeseddel! Hiányzik a belső békéd? Légy mértékletes! Ne vállald túl magad, és ne akarj túl sokat, mert így nem maradhat meg a belső békéd! Találd meg a saját arányaid, és állítsd vissza! A rutin, és a munka mellett szánj időt a szeretteidre, és magadra is! Kapcsolódj ki, sportolj, járj társaságba, merülj el a jelenlétben, lazíts!

(Forrás:lelkielet.hu / Fotó:92078magazine.com,retrohoney.com.au)

További érdekességekért kattints ide, és csatlakozz a Facebook oldalunkhoz!