Jump to content

Lelki törvények- 1. Irányítás

2015. 03. 19. 14:08

Különleges, és egyedi lény vagy! Olyan jó ezt olvasni, igaz? Remélem, el is hiszed! Hiszen minden ezt bizonyítja. Te vagy az egyetlen olyan ember a földön, akinek olyan a vérösszetétele, amilyen.

Nincs még egy olyan ember, akinek ugyanolyan lenne az ujjlenyomata, vagy a fülcimpája, mint Neked. Egyedi személyiség vagy! Olyan képességeid vannak, melyekkel csodálatossá teheted az életed. Az értelmed tesz igazán különlegessé. Lelki lény vagy. Problémáid, nehézségeid zöme azért létezik, mert figyelmen kívül hagyod a lelki törvényeket. Pedig a lelki törvények folyamatosan működnek. Az egyik ilyen törvény az irányítás képessége.

Az Irányítás törvénye

Ha az életedet Te irányítod, boldog vagy, és pozitívan gondolkodsz magad felől, jól érzed majd magad a bőrödben. Persze ennek vannak fokozatai. Viszont ha nem a tiéd az irányítás, s rajtad kívül álló dolgok irányítanak, elindulsz a negativizmus völgyébe.

Életed azon területén vagy a legboldogabb, ahol Te irányítasz. Ugye így van? Nagyon fontos szerepe van tehát a belső irányításnak. Ez a gondolatokkal kezdődik. Gondolsz valamire, érzékekké válnak, és elraktározod őket.

Vesd be az önkontrollt!

Boldog vagy, esetleg boldogtalan? Félsz? Ez mind érzelem. Így teremt egy gondolat. Az irányítás törvénye viszont kimondja, hogy az életednek Te vagy a kormányosa, mégpedig azért, mert Te uralod a gondolataidat. A képlet így néz ki: Az érzéseidet a gondolataid irányítják, az érzések pedig befolyásolják a tetteket. A tettek pedig meghatározzák majd a sikerességedet, vagy a sikertelenségedet.

(Forrás: Lynda Dohlan, A legfőbb titok / Fotó:justcoachit.com,crisberryblogger.tumblr.com)

További érdekességekért kattints ide, és csatlakozz a Facebook oldalunkhoz!