Jump to content

Duálpár

2014. 07. 16. 15:37

Kik a duálpárok? Mit jelent ez? Nevezik lélektestvérnek is a duálpárt, akik egy energiaforrásból származó és a földre leszületett emberek. Földre érkeztük előtt szétválnak, más-más formában jelennek meg.

A földi életük feladata, hogy megtalálják egymást. Mások szerint pedig a duálpár tagjai különálló lelkek, de annyira hasonlítanak egymáshoz, hogy bevonzzák a másikat. Bármelyik is igaz, az biztos, a tapasztalatok is azt mutatják, hogy a duálpárok léteznek és a földi élet során keresik egymást.Duálpárja mindenkinek csak egy van, de hozzá hasonló több is. Azonos forrásból származó, de szétvált energia tudatok. A forrásuk, mintázatuk ugyanaz, ezért is van az, hogy örökké vonzzák egymást, keresik egymást a végtelenben.

Elképzelhető az, hogy sokáig nem találkoznak, mert a vonzás mellett a taszítás is legalább akkora. Ha mégis találkoznak, de az energiák nem letisztultak, akár ellenségé is válhatnak. Olyan párok is vannak, akik már találkoztak, mert az előző életeikben már a taszítást meg tudták szüntetni. Léteznek olyanok is, akik még nem is látják egymást. Ha azonban a duálpárok egymásra találnak szerelem formájában, egyesülésük eget és földet tisztító energiaörvényt indít el, mint minden felismerés, amely a lélek mélyéből keletkezik. Az ilyen felismerések fényoszlopot képeznek a Föld és a Naprendszer között, amelyek tartóoszloppá válnak.

A duálpár tagjai első látásra felismerik egymást és azonnal szerelembe esnek. Kapcsolatukban rengetek megoldható probléma jelenik meg, és az a kérdés, hogy meg tudnak-e vele birkózni. Ha igen, akkor akár örökre összekapcsolódhatnak. Ha mégis szétválnak útjaik, érdemes kutatni a találkozás történetét.

Fontos az időzítés, mert van úgy, hogy valamelyik fél nincs felkészülve a másik befogadására. Hiába ismeri fel párját, nem tud megmaradni mellette, vele.

(Forrás: lelkielet.hu/Fotó:fanpop.com)