Jump to content

Nyugodt éjszakára vágysz? Távolítsd el a tükröket a hálószobádból!

2017. 04. 28. 19:00

Bizonyára veled is előfordult már ,hogy az éjszaka közepén egy megmagyarázhatatlanul rossz érzés kerítette hatalmába, esetleg verejtékezve ébredtél, reggel pedig úgy érezted magad mint akit kifacsartak. Sokan nem is sejtik,de az éjszakai problémákért a tükör is felelős lehet.

Óvatosan a tükörtöréssel...

A tükrök rejtélyéről hosszú idők óta kering számtalan mende-monda szerte a világon. Bizonyára mindenki hallott a legismertebbről, miszerint,aki eltör egy tükröt hét évnyi szerencsétlenségre kárhoztatja önmagát. A XVII. században úgy gondolták, az a nő, aki összetöri a tükrét örökre vénlány marad. (A vénlányság akkoriban ez igen nagy szégyen volt a lány és családja számára)

A tükör megmutatja a jövőt?

Egyesek úgy vélik, minden ember láthatja a saját jövőjét a tükörben, ha éjfélkor a tükör elé áll egy szál gyertya kíséretében. Úgy vélik, ha pontban éjfélkor belenézünk a tükörbe, az arcképünk átalakul a jövőképünkké. Amennyiben egy békés „öregember” képét látjuk, boldog és hosszú életünk lesz, azonban, ha eltűnik a tükörképünk az vészjósló is lehet.

Szellemek a tükörben?

A hiedelmek szerint, a tükör átjáró a szellemvilágba. Az ezotéria lelkes hívei úgy tartják, hogy éjszakánként a szellemvilág „életre kel”. A halott lelkek a tükrön keresztül visszatérnek hozzánk. A parapszichológusok által elnevezett „tükörlények”, pedig miközben legszebb álmunkat aludjuk az energiánkból töltik fel magukat. A tükrön átkelő természetfeletti lények, különböző töltetű energiákból állnak, melyeket az élők energiáiból pótolnak.

A szellemek szándékuktól függően, lehetnek pozitív és negatív töltetűek, ennek megfelelően negatív vagy pozitív érzelmeket ébresztenek bennünk, miközben elszívják energiánkat. Akik hisznek a szellemvilágban úgy tartják, hogy a két világ közötti átjáró este 11 és éjfél körül a legvékonyabb, ugyanis ekkor a legkoncentráltabb az életenergiánk, ezen kívül az alvás azon szakaszában vagyunk, mikor testünket a tudatalattink irányítja, mely fogékonyabb a szellemvilágra.

A parapszichológusok szerint, a rejtélyes tükörlények jelenléte a kisgyermekre veszélyes is lehet, ugyanis a gyermekek rendelkeznek egy úgynevezett hatodik érzékkel, melynek köszönhetően észlelik a párhuzamos dimenziókból érkező szellemvilág jelenlétét. Szakemberek éppen ezért azt javasolják, hogy a gyerekszobákban és a hálószobákban ne legyenek tükrök!

Ha téged is elkapott már éjjel egy rejtélyes , furcsa érzés, ha úgyérzed nem vagy egyedül a szobában, takard le a tükröt, vagy távolítsd el onnan, ahol alszol és figyeld meg milyen változást tapasztalsz.

(Forrás: lelkielet.hu l Kép: pixabay.com)