Jump to content

Mi kell a férfiaknak? Horoszkópjuk elárulja!

2016. 09. 21. 18:00

Minden férfi más-más tulajdonsággal rendelkezik és természetesen mindenki számára más tulajdonság, személyiségjegy, külső adottság dominál a párválasztás során, valamint a másik fél meghódításánál. Azonban vannak olyan dolgok, külső tulajdonságok, stílusjegyek, melyeknek az egyes csillagjegyek szülöttei nem tudnak ellenállni.

Kos

A kos férfinak a belső értékeken túlmenően a külső igenis fontos, ennek hangot is ad, ezt a csillagjegyet megbabonázzák a nőies idomok és formák, a kos férfit könnyedén elvarázsolja egy formás női test, egy kerekded alkat. Ha ilyen nőt lát nem tud parancsolni a szemének, és ha a helyzet adott azonnal megpróbálja elcsábítani.

Bika

A bika férfi odáig van a női nemért, azonban a formás női csípő azonnal leveszi a lábáról. A bikák szeretik a nőies nőket, azokat, akik tudatában vannak nőiességüknek, és szeretnek ezzel élni a hódításuk során. A bika férfi érzékinek és csábítónak látja azokat a nőket, akik tudatában vannak és hangsúlyozzák is nőiességüket.

Ikrek

Az ikrek férfi gyengéje a női száj. A száj az, amit először megtekint egy nőn, ha párt választ magának. Ez lehet akár dús, akár vékonyabb, formás vagy kevésbé formás az ikrek férfi szinte azonnal beleszeret. Amivel leveheted a lábáról, az, hogyha mosolyogsz is mellé.

Rák

A rák férfi gyengéje a formás női láb. Képes órákig ülni és bámulni a nőket, a női lábakat, természetesen, csak az egészséges keretek között. Egy formás vádli, egy szép, ápolt lábfej lángra lobbantja a jegy szülöttét. A hatást fokozhatod, ha egy feltűnő magas sarkú cipőt viselsz a randitokon.

Oroszlán

Az oroszlán férfi nem tudja levenni a szemét egy finom és kecses női nyakról. Szereti, ha szabadon van, a nők nyaka ezért szereti azt is, ha a nőnek fel van fogva a haja vagy egy laza kontyot tűz a hajából.

Szűz

A szűz jegy szülöttei a formás női mellekért vannak oda. Lehet kicsi, nagy, a lényeg, hogy formás legyen. Egy szép ám de kevésbé kihívó dekoltázstól a fellegekben járnak majd.

Mérleg

A mérleg férfit megbabonázza egy ápolt női hajkorona, legyen akár barna, akár szőke, vörös vagy éppen fekete, egyenes vagy göndör, neki teljesen mindegy. Bármelyik típusba bele tud szeretni. A mérleg szereti, ha párja haja kiengedve omlik a vállára, szeret a hajával babrálni, szereti, ha természetes, vagy éppen kicsit kócos.

Skorpió

A skorpió férfit a tiszta tekintet, a csillogó szempár fél perc alatt leveszi a lábáról. Számára az egyik legcsodálatosabb, legtitokzatosabb és egyben legérzékibb dolog egy őszinte és tiszta tekintetű női szempár. Lehet szó barna, kék, zöld szemről a skorpió képes órákon át elmerülni a másik szemeiben.

Nyilas

A nyilas férfi a finom és ápolt női kezekért rajong. A puha bőr, a szép és ápolt körmök, a színesre lakkozott ujjakat elragadónak találja. A nyilas férfi kegyeiért mindig tartsuk rendben a kezeinket. Egy jól megválasztott karkötővel, gyűrűvel fokozhatjuk a hatást.

Bak

A bak férfi a női orrok megszállottja. Az orr íve, vonala, mérete és egyedisége könnyen rabul ejtheti a jegy szülöttét.

Vízöntő

A vízöntő a női vállak szerelmese. A kecses, vékony női felsőtest, a szép, formás váll szemet gyönyörködtető látvány számára. Ha randiznátok egy ejtett vállú ruhával, vállon leeső felsővel könnyedén a kedvére tehetsz. A jegy szülötte ugyanis nehezen tudja levenni a szemét róla, ha ilyet lát.

Halak

A halak férfi rajong a finom, puha és illatos bőrű nőkért. Az illat számára egyébként is döntő tulajdonság, szereti a nők természetes illatát, egy kellemes jól megválasztott parfümmel könnyedén a kedvükben járhatunk.

(Forrás: lelkielet.hu l Kép: pixabay.com)