Jump to content

A jóga, ami nem csak a lélekre hat!

2017. 07. 25. 15:00

Úgy érzed kipróbáltál már mindenféle arcfiatalító, simító, ráncosodásgátló krémet, de nem vagy maradéktalanul elégedett az eredménnyel? Próbáld ki az "arcjógát" mely garantáltan visszaadja bőröd feszességét, és az önbizalmad.

A kor előrehaladtával tehetünk akármit, a természet rendje, hogy arcizmaink ellazulnak, a bőr veszít fiatalságából, rugalmasságából, megereszkedik, esetleg itt-ott bőrhibák is keletkeznek. A nők óriási félelme a ráncosodás, komoly lelki problémákat is okozhat egyeseknél, ha nem tudják feldolgozni, hogy az évek múlásával sajnos a test is átalakul. Ha szeretnéd megőrzini fiatalságod, nem kell mást tenned, mint naponta 15 percet magadra fordítani reggel és este. Az eredmény már 3 hét után látható.

Mit tehetünk?

A száj körüli ráncok ellen nyomjuk mutatóujjainkat az orr két szélére, a járomcsont magasságában. Majd óvatosan húzzuk le és fel a bőrünk, úgy hogy közben ráncoljuk az orrunkat. Ez a mozdulat a száj két oldalán lévő izmokat tornáztatja. A homlokon található ráncok ellen a szemöldök végéhez nyomjuk mutatóujjainkat, majd ráncoljuk össze szemöldökünlet és közben tartsunk ellent kezeinkkel. A toka ellen hatásos ha az áll alatti izmokat tornáztatjuk. Ehhez egyrész emeljük le és fel fejünket, úgy, hogy érezzük ahogy húzódik az áll alatti bőrrész. Valamint támasszunk ököllel az áll alá és nyomkodjuk néhány percig.

Milyen hatást érhetünk el, ha naponta kétszer elvégezzük ezeket agyakorlatokat?

  • arcunk fiatalossá válik
  • bőrünk feszesedik
  • a ráncok kisimulnak, elhalványulnak
  • csökkenthetjük a nem kívánatos toka méretét
  • arcunk egészségessé, élettel telivé válik
  • a bőrszövetek vérkeringése és anyagcseréje fokozódik
(Forrás: lelkielet.hu l Kép: pixabay.com)