Jump to content

Szóval sikeres akarsz lenni, ugye?

2015. 11. 06. 20:30

Akkor elmondom, hogy egy dolog van a világon ami rögtön megváltoztathatja az életed.Tudod mi az? A cselekedet. Szóval első lépésként csak hoznod kell egy döntést.Kérdezd meg magadtól egy év múlva 5 év múlva mi az amit kívánni fogsz, hogy bárcsak megtetted volna ma?

A titka annak, hogy előrehaladjuk a világban, az az hogy először is meg kell tenni az első lépéseket. Nem engedheted, hogy a félelem az álmaid útjába álljon! Nem gondolhatsz arra, hogy " Oh mi lesz ha nem sikerül. Ha eléggé hiszel a dologban és a végeredményben, a sikert magadhoz fogod vonzani. Magadhoz fogod. Csak hajlandónak kell lenned végigcsinálni.

De először is bele kell ugranod a mély vízbe, el kell kezdened. És amikor valami mozgásba jön, mozgásban marad. A folyamat maga táplálja a tüzet. Nem hagyhatod, hogy a félelmeid csapdába ejtsenek. A korlátaid olyanok mint a félelem, csak illúziók.
Ne is figyelj rájuk. Ha szenvedélyes vagy valami iránt és teljes gázzal haladsz előre, nincs kétség afelől, hogy jó leszel benne.
Mert mi tesz jóvá valakit valamiben? Elszántság, kemény munka, a megfelelő irányba haladás és a megfelelő módszer.
Szóval ha csinálod, jó leszel benne! De mi tesz valakit profivá valamiben? Az elképzelés, hogy kitűzöl egy célt, elhatározol valamit, addig csinálod, amíg a képzelőerőd tart, és az összes energiádat, minden lélegzeted a cél elérésére fordítod.

Látni a végeredményt, az összképet az út végén, a legjobbnak lenni az adott dologban és fel nem adni semmiért! Nem a tehetség, nem azok a képességek amikkel születtél, ez egyszerűen csak az, hogy mennyire akarod. Mennyire akarsz fejlődni? Mennyire vagy éhes a sikerre? Mit vagy hajlandó megtenni az álmaid beteljesítése érdekében?

A profik, a legjobbak a szakmájukban, őket nem érdekli, hogy mit mondanak az irigykedők, gyűlölködők, nem érdekli őket már a kicsapongás, és nem vesznek ki szabadnapokat. 100%-ban a meghatározott úton haladnak a készségeik tökéletesítésében. Ezt egy sokkal nagyobb cél érdekében teszik, mint bármilyen boldogság látszata, amit az azonnali eredmény, kielégülés biztosít.

Elérni a céljaid... az csak tiszta boldogság. Minél magasabbak az elvárások, nagyobb a cél, az amit érzel annál elképesztőbb.
Szóval mi a különbség közöttük és közted? A profik, ők azok, akik hajlandóak minden egyes nap eljutni a teljes kimerültség szintjére. Hadd definiáljam neked a kimerültség fogalmát. A kimerültség az a pont amikor már annyira fájdalmas, hogy nem bírod tovább. Amikor annyira fáj, hogy már nem tudsz józanul gondolkodni. Elérni azt a pontot amikor legbelül tudod, hogy mindent megtettél amit bírtál. Már nem volt semmi amit megtudtál volna tenni. Szóval mi a különbség köztük és közted?
Mit csinálsz ebben a pillanatban? Kérdezd meg magadtól : közelebb kerülsz a céljaidhoz, vagy távolodsz tőlük. (Forrás:youtube.com, Fotó:thesportinmind.com)

Csatlakozz a Lelki Élethez a Facebookon!