Jump to content

Nap végi motivációk

2015. 08. 06. 17:45

“Amikor valami történik az életben, három lépésben tudod azt kezelni: 1. Már megtörtént, fogadd el. Vagy az irányít téged, vagy te irányítod azt. 2. Lásd meg benne a jót, mert mindenben van valami jó. 3. Bocsásd meg a többit.” (Dr.Michael Bernard Beckwith)

“Hiszek benne, hogy van egy belső erő, ami győztessé vagy vesztessé tesz. És azok lesznek a győztesek, akik igazán odafigyelnek a szívük igazságára.” (Sylvester Stallone)

“Aki mindig képes meglátni a szépséget, sosem öregszik meg.” (Franz Kafka)

“Ha sikeres akarsz lenni, lép új ösvényekre, és ne azokon járj, amiket már kitapostak az ismert és sikeres emberek.” (John D. Rockefeller)

“A leggyakoribb különbség a győzelem és a vereség között……hogy nem adod fel.” (Walt Disney)

“Mindenkinek vannak álmai. De azért, hogy az álmok valóra váljanak, rengeteg elhatározásra, eltökéltségre, önfegyelemre és erőfeszítésre van szükség.” (Jesse Owens)

“A kezdet az, ami a legtöbb embert megállítja.” (Don Shula)

“Ha már rábeszélted magad arra, mit akarsz, akkor jön el az ideje hagyni a szavakat és végre tettekkel beszélni.” (Napoleon Hill)

“Minden pillanatban van választásod, ami vagy közelebb vezet a lelkedhez vagy távolabb.” (Thich Nhat Hahn)

“A legtöbb ember nem azért bukik el az életben, mert túl magasra céloznak, és elvétik, hanem mert túl alacsonyra, és eltalálják.” (Les Brown szónok)

“Saját szavaid a téglái és malterja az álmoknak, amiket valóra akarsz váltani. Szavaidban rejlik a legnagyobb hatalmad. A választott szavaid és a használatuk alapozza meg az életet, amit tapasztalsz.” (Sonia Choquette)

“Az évek alatt megtanultam, hogy amikor egy elhatározás megszületik, a félelem csökken. Ha tudod, hogy mit kell megtenned, az elmulasztja a félelmet.” (Rosa Parks)

(Fotó:pixabay.com)

Szeretnél követni minket a Facebook-on? Kattints ide, és lájkold az oldalt!