Jump to content

Találd meg az álmod! 1.rész

2015. 06. 08. 17:56

Ahhoz, hogy megtaláld az álmod, nem szabad, hogy a Rád aggatott jelzők, mások meggyőződései által akadályozd le magadat. Számolj le a korlátozó gondolatokkal, s ne hasonlítgasd magad senkihez!

Légy nyitott a lehetőségekre, s próbálj tiszta lappal indulni. Gondold át, mit tennél, ha újra indulhatnál az életben? Mit csinálnál legszívesebben az életben, ha nem számítana a pénz, s a siker is garantált lenne? Hallgass a szívedre, általában az első válasz az igazi.

Te tudod, mi a célod az életben? Gondolkodj el rajta! Figyelj magadra, nézz befelé, hagyd, hogy a tudatalattid szóljon Hozzád. Gondold át, mitől lennél boldog! Ha megvan a válasz, gondold át, milyen lépéseket tudsz tenni a hozzá vezető úton. Ha teheted, szállj ki minden olyasmiből, ami lekorlátoz. Tedd a szívedre a kezed: mi a szenvedélyed? Ha a szenvedélyeddel foglalkozol, elérheted a spirituális érzelmi, és anyagi elégedettséget. Tudnod kell, hogy mit akarsz, hiszen csak így léphetsz a jó irányba.

Tudnod kell, miben vagy jó, s azt is, mi szeretnél kezdeni az életeddel. Fedi egymást a két lista? Keresd hasonló érdeklődésű emberek társaságát, olyanokét, akik már rajta vannak azon az úton, amin szeretnél járni. Motiváld magad minden lehetséges módon, olvass a témában könyveket, vegyél CD-ket, DVD-ket.

(Forrás: Rjonda Byrne, A Hős, Fotó:Ayank, pixabay.com)

Szeretnél követni minket a Facebook-on? Kattints ide, és lájkold az oldalt!