Jump to content

Ezekkel a hasznos tanácsokkal fiatalosabb lehetsz!

2014. 09. 01. 11:30

A következő egyszerű módszerekkel jobban érezheted magad a bőrödben, és ez a külsődön is meg fog látszani! Javuló önértékelést kívánunk!

A külsőnek manapság hatalmas szerepe van a társadalomban, ezért mindenki fiatal, szép, ápolt, és szexi akar lenni. Sokan esnek abba a hibába, hogy túl fontossá válik a külsejük, és emiatt folyamatos önbizalomhiányban szenvednek. Természetesen tisztában kell lennünk a gyengeségeinkkel, és az erősségeinkkel is, de nem szabad ettől függővé tenni azt, hogy hogyan érezzük magunkat a bőrünkben. Ha a lehető legtöbbet megteszed azért, hogy mind belsőleg, mind külsőleg fiatalos maradj, akkor jó úton jársz. Lássuk hát, mit tehetsz a jó cél érdekében!

1. Szakíts a médiabeli szépségideállal!

A társadalom véleményét a szépségről ugyan nem tudjuk felülírni, de azt, hogy mi magunk mit látunk szépnek, arra igenis van befolyásunk. Tedd le a magazinokat, keresd a szépséget, és a csodát a körülötted élő emberekben!

2. Fókuszálj a belső értékeidre!

Nem a külsőd határozza meg azt, hogy ki vagy. Vedd számba a jó tulajdonságaidat, és légy rájuk büszke!

3. Ne ess kétségbe, ha nem mindig a legjobb formádat hozod!

Az arcod is változhat, akárcsak a hangulatod. Lehetsz kialvatlan, vagy beteg. De ha stresszelsz afelett, hogy rosszul nézel ki, bizony csak ráteszel még egy lapáttal a dologra.

4. Mosolyogj!

Jobban fogod érezni magad a bőrödben, és még mások szemében is vonzóbb leszel!

5. Csakis kényelmes ruhákat vegyél fel

Nem a divat a legfontosabb, hanem az, hogy jól érezd magad a ruháidban!

6. Törekedj az egészségre!

Étkezz egészségesen, mozogj sokat, ápold a lelked is, de soha ne vidd túlzásba!

7. Ne légy túl kritikus magaddal szemben!

A számodra zavaró szeplő, szerinted előnytelen orrméret, vagy más, hibának vélt testi jellemző mások számára vonzó is lehet, de elképzelhető, hogy észre sem veszik azokat.

(Forrás:lelkielet.hu / Fotó: everydayhealthforlife.com)